Over Mij

Mijn naam is Bert Kamp, rijinstructeur van Rijschool Kamp uit Grave. In 1984 ben ik als rijinstructeur begonnen,tevens ben ik in 1992 rijexaminator geworden en heb 18 jaar geëxamineerd. Nu verzorg ik alleen nog rijlessen voor de categorie B ( personenauto ) maar de expertise van examineren bezit ik uiteraard en daar doet de kandidaat van Rijschool Kamp uit Grave zijn voordeel mee.

Tevens ben ik faalangstinstructeur, niet iedereen is hetzelfde de een heeft meer last van faalangst dan de ander en dat vergt een andere aanpak. Momenteel is het mogelijk om bij het CBR een faalangstexamen aan te vragen voor kandidaten die zoveel angst hebben dat ze niet meer op normaal niveau presteren. Hier wordt extra tijd voor de kandidaat gereserveerd om hen op hun gemak te stellen.

Ook kunt u me vinden op de website van Spectrum Brabant, hier sta ik op vermeld als Rijschool Kamp uit Grave met de expertise voor het opleiden van kandidaten met autisme en ADHD.

Verder ben ik ook RIS-instructeur, RIS staat voor rijopleiding in stappen. Dit is een methodiek, een manier van lesgeven die aansluit bij de competenties van de kandidaat. De kandidaat krijgt hier opdrachten mee naar huis om zich theoretisch en mentaal voor te bereiden op de komende les. Dit alles heeft een effectief en efficiënt gevolg voor de opleiding bij Rijschool Kamp uit Grave.